Jun 20, 2014

VAK tali

Neeeem nem a vakrandikról lesz szó!

A VAK(Váci Anime Klub) találkozójáról szeretnék rövid beszámolót írni most nektek. Egyrészt népszerűsíteni a kis közösséget, ami tegnap (régebbi tagok állítása szerint) rekord létszámú 11-2 (pontosan most így nemtudom) fős megjelenést produkált a Madách Művházban Vácott.

Teával és ramennel várták a megjelenőket, utólagos megjegyzés a tea finom volt^^ , nemmellesleg igen kedves gesztus:) (főleg az olyan délután teázó 'briteknek' mint én:D). A hangulat is nagyon jó volt, ami a jó társaságnak volt köszönhető. Az új tagok , mint jómagam, kedvéért egy bemutatkozó körrel kezdtük. Voltak ott úrlények a Vénuszról, jövőbeli világuralomra törekvők és egyéb más ambíciókkal és hobbi/érdeklődési körrel rendelkező egyének. ÉS ez volt a legjobb az egészben,hogy nem pont ugyanazok a preferenciáink, mégis pont emiatt jöttünk ki jól. Az égvilágon mindenről tudtunk beszélgetni, néha kevésbé szokványos módon (amihez hozzá vagyok szokva, sőt! : a cápának van é nyelve? etc XDD).
Lényeg ami lényeg, hogy ez egy hetente ismétlődő program, tehát a társaság minden héten összegyűlik, tagok szabadidejétől függően változó létszámban, és ez tökjó, mert egyéb társaságok sokkal kevesebbszer találkoznak. De ez a hetente történő találkozó teszi összeszokottabbá a csapatot. :)

Szum: jól éreztem magam, és reménykedem hogy időm fogja engedni, hogy minél többször elmehessek majd a meetekre:)))


No comments:

Post a Comment