Mar 10, 2014

West is the Best

A nap képei:  
Amikor nőnap van és a lányosztály tagjai jönnek egy szál rózsával, valakit muszáj volt elkapni ezzel a klasszikus virággal. Mindenki azt mondja, hogy a rózsa uncsi és sablon... Szerintem csak időtálló és gyönyörű:)


OLYANKISSZÉP:3

Mar 9, 2014

LINK!!!

A meetingről ugye már írtam, nah ennek örömére kötelességemnek éreztem az ott megjelent alkotók oldalait megosztani!
These are the galleries of the guys from the meeting, watch them!!!:

Íme Firka deviantart galériája:
http://grandmagic13.deviantart.com/

Trüffel kollega:
http://truffu.deviantart.com/

Piros-partner tumbrlija:
http://digitalytchee.tumblr.com/

Az én oldalaimat márismeri,aki ismeri, mert megosztottam jópár cikkel ezelőtt:)

Sunday randomness

dobozostejberizs szívószállal-ala büféórai kísérlet owo- bitch please! 

http://eszmeletlen.net/most-bemutatjuk-2014-eddigi-legerdekesebb-kepeit-egy-bejegyzesben/

jóljött az előadásomhoz:)
http://pressbee.me/hu/reader/d1173a5bf21ec080f5718d7b16ffa443/

erre a zenére olyan ritmusosan lehet hazasétálni este nyolckor hogy tuti részegnek néznek :D
http://www.youtube.com/watch?v=QRg-aDBaVdc 

Meeting+ extra a BJD-ről

Igen múlt hét szombaton volt egy kis összejövetel (tényleg kicsi, 6 fős) a Gólemben (gamerkávézó Budapesten). NAgyon ól éreztem magam, nagyon jófej embereket ismertem meg, sőt esetleges jövőbeli munkatársakat is;) . A találkozó onnan indult, hogy anno a MAT (Magyar-Anime-Társaság) jónak látott elindítani egy rajztanfolyamot,ami a mangákra irányult,gondoltam elmegyek, megtanulok panelezni, de mint kiderült anatómiáznak, ami nekem teljesen fölösleges lenne... Viszont a facebookcsoportból lusta voltam és el is felejtettem kilépni... Nagyonjól tettem! Ugyanis innen indult a meeting, és így ismerhettem meg fantasztikus alkotókat és jó embereket.
Többek között megtudtam azt is, hogy a képregényrajzolás olyan mint az objektumorientált programozás:D Ezt még eddig senki nem magyarázta el így, és soha nem hallottam hogy a művészetet összekötnének a programozással, de nagyon menő volt! Thanks Firka!:)

Nem csak mi találkoztunk ott, volt mellettünk egy gamer group 30feletti férfi tagokkal, akik épp egy tásasjátékot vagy mit játszottak ilyen netes stratégiai játék alapján egy makettel - a hely biztosít ilyeneket, figurákat és könyveket is. Érdekes volt látni, ahogy ezek az érettnek látszó felnőttek hogy beleélik magukat egy ilyen játékba. És szerintem ez tök jó! Soha ne nőjünk fel  teljesen, akármennyire is komoly állásunk vagy foglalkozásunk van. Hogy miért? Először is: ezekből lesznek a legjobb fej szülők! Gondol bele ki a jobb szülő- aki karótnyelt és munkamániás, gyakorlatias és ilyenre neveli a gyereket, hogy önmaga tökéletes mását akarja látni,sőt talán teljesítményileg jobbat. Vagy az, aki játszik a gyerekével és gyerekként bevezeti a képzelet és játékok világába mik nem csak írni meg olvasni tanítanak, hanem emberi értékekre, egyes játékok logikára, taktikára, és nem kicsit a képzelőerőnek szánt teret tágítják a fejünkben.
Én például el sem tudom képzelni mi lenne velem feleennyi képzelőerővel... komolyan,mindenki más, nem unjátok halálra magatokat a való világban?

A másik csoport akikkel szembesültem az egyre elterjedtebb BJD fanok voltak.... A BJD Ball- Jointed-Dolls. Igen, babák! Nem először találkozom már velük,így nem lepett meg annyira, de a tendenciájuk és a viselkedésük érdekesnek bizonyult.
 Először is kis tájékoztató a babákról:Mindenféle méretben, formában, nemben és lényben létező műanyagból vagy süthető gyurmából készült idealizált vonásokkal rendelkező ...cuccok..
Nagyoncsinik meg minden, de ha arra ébrednék, hogy egy ilyen bámul rám reggel, osszefosnám magam:D Egyesek nagyon élethűek..... ÉS tényeg jól néznek ki.
Sokan mondák, hogy persze, idealizálás meg ilyenek, és hogy olyanok mint a barbik és rossz önarcképet mutatnak. De ellentétben a barbikkal, ezt a tulajdonosa maga készíti többnyire, szemet lehet cserélni neki, arcot tetoválást vonásokat festeni, öltöztetni. Már csak ebből adódóan is jobbak mint a barbik! Rengeteg kreativitást meg időt és türelmet igényelnek. Olyan mint a szobrászat, csak babákkal. És ha innen nézzük, nem a megszállott fangörl oldalról, akkor kifejezetten menőnek tűnhet:) A babák készítői tulajdonképpen... babák-nak vannak öltözve. Azonosulnak a BJDjükkel és nagyon cuki kis lolliták lesznek, de ez ijesztő lehet a nem ehhez szokott társadalom számára. Sjanaa magyarok elfogultak ezzel kapcsolatban és nem tűrik meg az ilyen és ehhez hasonló stílust, sőt kiborulnak ha meglátnak egy csajt babának öltözve egy babával a villamoson.... mint mikor mi voltunk halloweenkor a Margit-szigeten piknikezni. Volt a vonaton egy nagyon jófej kalauznéni aki visszafelé emlékezett ránk és megdícsérte, hogy milyen királyok és merészek vagyunk. még kb két ilyen toleráns emberrel találkoztunk aznap... a társadalom többi tagja félt tőlünkXD

Szóval volt élmény rendesen:D szeressük a (z)űrlényeket<3