Nov 23, 2013

Ígéret szépszó- ha késik, akkor én tettem:D

Filmkritikákat ígértem most megkapjátok!

Pacific Rim- Tűzgyűrű
Agyhalál milyen lassú a film, mégis akkora időintervallumot dolgoz fel, hogy az valami fantasztikus. Első pont, hogy én hosszabbra és eseménydúsabbra terveztem volna, de valljuk be ez egy látványfilm, nincs mit tenni.
A grafikája.. fuuuh respect!!!!! Nagyon gyönyörűen részletes és minden telesen élethű- belenéztem, hogy készült.. hát valami fantasztikus.
Maga a történet lapos- igazi japán mecha-manga szaga van, de ez nem akkora probléma, ha hangulatába kerül az ember.
A történet lehúzza, a grafika kompenzálja: 10/6

The Family- Vérmesék néven fut magyar moziban- hülye fordítók
Ez egy kiemelkedően egyszerűen jó film! Nagyon tetszett!
A színészek, a fények, a beállítások minden nagyon ott volt. A kontextus szokatlan az alapsztorihoz képest, mert egy olasz maffia családot nem a nyugodt csendes Flandriában képzelne el az ember, de pont ezért volt érdekes a dolog. Mindenkinek ajánlom egy jó forró teával!!! (meg voltam fázva, mikor néztem és a tea keksz kombó pont illett is hozzá).
nekem abszolút tetszett 10/10

És  hogy legyen egy sorozat is eheti terítéken:
Hősök (heroes):
Nagyon zavaros elsőre, olyan igazi szuperhősös sorozat különleges képességű emberekről pici cenzúrázatlan vérengzéssel. Az első pár rész nagyon ugrál, mert minden szereplőt egy részben akarnak bemutatni, ezért beleszédül az ember és könnyen elveszíthető a fonal, viszont a 3. rész környékére kezd összeállni és rájövünk, hogy mindenki története valamilyen szálon összefügg.
Egyelőre ez most ajánlás nem kritika, a végére érve fogom pontozni.

Nosztalgiaként pár napja  belenéztem a DragonBallGTbe:D és jót röhögtem rajta, aztán rájöttem, hogy miért szerettem én is régen annyira. Eldöntöttem hogy a pihenő téli napok folyamán újra fogom nézni a Z-t, mert igazábóól nagyon jó. És haverokkal tervezünk egy Gibhli estét is ahol jó kis gyerekmeséket fogunk nézni. Valamint a zenés filmekből se legyen hiány Burlesque,  Chicago, Hajlakk és ami csak kell.
Ezekről is tervezek majd pontozást ismertetőt írni a továbbiakban, ajánlásokat pláne (érdeklődési körök szerint).
Lesznek feltöltve még képek, mert itt az őszi, a horrorhangulatú szürkeség, ami a városba és  kis falumba egyaránt beköszöntött. Fotósoknak javaslat az őszi képekhez: ha már minden levél lehullott és tényleg nagyon szürkén szürke minden, vigyetek bele egy apró, pici, élénk színt- a kontraszt az ellentétek között, ha megtaláljuk a tökéletes kombinációt, nagyon jól tud mutatni.
Az én őszi fotósorozatom pedig a makacs modell miatt késik:P A téli modell meg teljesen beleélte már magát és alig várja az első havat. De ha Miss.Veresősz nem hajlandó időt szakítani rám, akkor a téli modell két évszakos hercegnő lesz.

No comments:

Post a Comment