Oct 20, 2013

Jelmezes polgárpukkasztás

Maradva a halloweenél egy kicsit, megmutatom hogy mit tervezek jelmezként megvalósítani magamnak:
Valamiért nagyon megtetszett ez a szörnyike,, de azért majd igyekszem felturbózni valahogy, esetleg több foggal, kiálló csontokkal ilyesmikkel. 
Haveromat is én fogom kikenni zombinak, az még egyvicces dolog lesz, ma fogom tesztelni a home made makeup bőrirritációját, meg hogy egyáltalán megmarad e az arcon/kézen/nyakon. Szerintem sokkal viccesebb, ha magunk készítünk jelmezt abból, amink van mintsem elmenni a boltba és venni egy valamit. Valamint az internet jó barát! Ha nem tudjuk hogy fogjunk hozzá csak googlizzunk rá az elkészíteni kívánt jelmezre/sminkre és próbáljuk meg házilag reprodukálni. 

Nálunk itthon nem sokan tudnak erről az ünnepről, de próbáljuk népszerűsíteni a gyerekek körében is tökfaragó versennyel és beöltözősdivel. 

A jelmezkészítések folyamatáról majd fel fogok rakni képeket, valószínűleg lesz tutorial video is tube-on ha nem is lesz tökéletesen olyan, mint a képen látható, de legalább jól érzem majd magam barkácsolás és sminkelés közben :)

És, mivel elég őrültek vagyunk így kisebb baráti körben, elterveztük, hogy nappal fogjuk riogatni a lakosságot több városok keresztül:D Reggelről bemegyünk egy teaházba, ami az egyik kedvenc helyem a kisvárosban, majd bevonatozunk szépen négyen a fővárosba, piknikezünk egyet a szigeten, és megszálljuk a plázát, ugyanis találtam egy cupkcake-boltot, ahol lehet helyben fogyasztani. Mindezt jelmezben, hogy megrémisszük az emberiséget... imádok polgárpukkasztani! :D

Mint például péntek délután amikor kb 5en ültünk a második sorban a közönségnek kirakott székeken (de tényleg csak ennyien voltunk össz -vissz az előadáson plusz néhány tanár meg takarító). Na majd erről is írok egy beszámolót, mert nagyon érdekesnek tartottam az előadást és a műfaját is, de ez valószínűleg csak a holtnapi banzáj után kerül majd publikálásra. 

No comments:

Post a Comment