Jan 26, 2014

Stuff!

Néhány dolog, ami szerintem fontos és innen kimaradt:
Stuff what I missed to write here:

Az érzés, mikor kimászol a garázsba rövidhatya póló mezítláb és apád egy lapátnyi havat töm a nyakadba..... Felbecsülhetetlen  thanks dad!

Annnyira unatkoztam, hogy neten főztem:D

Teatitok;)
HetaLilla West Kölcsényi kérdezi folyton mitől jó a termoszos teám:D nemnagy titok az arányokon múlik: 5-10deci teához 4ek. Cukor (tetszés szerint legyen édes, de én8decihez ált Ennyit szoktam), és a citromlevet addig adagoljuk, amég még érezni a tea eredeti illatát. De általános mennyiség 2-3ek. A filtert mindig hagyjuk benne ázni! Ha rendes citrommal ízesítjük akkor egy fél citrom majdnem teljesen facsart leve, de hagyjunk a gyümölcsben is levet, hogy felkarikázva szépen a tea tetején úsztassuk őket, sőt a bögrébe is tegyünk egy karikát, és/vagy filtert is. Soha ne igyuk papírpohárbol, mert elveszi az ízét és ahelyett hogy melengetné a kezet leégeti az ujjainkat.



Vacsorafőzés. Alapanyagok: fagyasztottzöldség, édes és erős paprika, sajt, sonka vagy valami hús, pici vaj, Vegeta, cajene chilipor,magyarparikapor, víz



A végeredmény:)
Elkészítés: a zöldségeket egy serpenyőben vízzel felöntjük, főzzük, majd, ha puha a vizet leöntve fűszerkeverékkel vajjal sütjük. A húst felcsíkozzok megszórjuk csilivel és magyar őröltpaprikával, majd mikor már megsült sajtot reszelünk rá hogy ráolvadjon. Aztán felaprítunk egy pici erős zöldpaprikát és sajtlapokat sütünk rajta ropogósra. A zöldségek mellé felcsíkozott édes piros és tetszés szerint zöldpaprikát vágunk, majonézzel melegen fogyasztjuk. Tea Javasolt mellé, fűszerek erőssége tetszőleges. Jó étvágyat! 


ÉSmost a képek, amiket én alkottam:
borítótervem

Adam sketch matekfüzetből:D 

Sherlock megtanult tündéül: elenés- Mindenki bekaphatja! 

tetoválástervem:X

i hate school -tünde:D 

találtam egy kis nyári emléket

EÜ vizsgára készülve laza fejkötés Barnusnak



No comments:

Post a Comment