Feb 9, 2014

Új könyv tervezet! (ez már a 6.XD)

Hogyan szeressünk egy pszichopatát-

A nem minden pszichopata tömeggyilkos.. de aki igen, az nagyon profi benne!
Mint Jonathan Colt, kicsit sem unalmas hivatása közben igazán kiélheti szenvedélyét az emberi vér látványa iránt.
Egy hétköznapinak mondható megbízatás során, azonban személyvédelemre kell adnia fejét, és megakadályozni Sheryl Brook világhírű énekesnő elrablását. Ám a gyönyörű és tehetséges lány vonzódni kezd hozzá. És ha egy átlag embernek fenekestül fel tudja forgatni az életét egy nő, akkor képzeljük csak el mit tehet egy pszichopata exkatonával!
Lehet valaha  ebből szerelmi viszony?

Azt hogy milyen szemszögből fogom írni azt nem tudom, de a teljes történet és a fejezetcímek is megvannak már, sőt a cselekmény is egy az egyben kirajzolódott, már csak el kell kezdeni dolgozni rajta. A blogomat most arra fogom használni, hogy megmutassam,hogy születik meg az apró elgondolásból egy komplett könyv. Valamint a 4kötetes 2.könyvét sem ártana már elkezdeni, arról is lesz egy kis dokumentáció. 
Az apró-cseplő baromságok sem maradnak el, a beígért punkos cikk már megvan csak papíron ,de lusta vagyok begépelni (2 hete:P). 
A fordítások sem maradnak el,csak az sokkal több időt igényel, mint magyarul írni...

How to love a psychopat
Not all psychopats are  serial killers.... but if somebody is, then he/she is a pro !
Like Jonathan Colt, who can do his unusual job with full of passion in the sweet smell of blood and gunsmoke.
While doing a ferial job - protecting a singer, Sheryl Brook from kidnapping by a kartell- the singer starts to fell in her guardian. And if a normal man's life can turn upside down by a women then what will our psychopat ex-soldier do?
Could it be a relationship someday?

I don't know how to write it (yet!) but I know the plot, even the characters and the chapters's titles. There ' lot to do with my books, and ideas, but i haven't dne anything ... I'm gona show you, how does it look like, when I'm workingon a book,or two booksat the same time. It 'll be a not interesting diary with pictures and short reports and a bit spoilers about my little babies.
I didn't forget about the punk-article, i just haven't wrote it on my computer yet. :P I 'LL!!! 
And to dont get bored of reports, i won't miss the interesting and stupid things and some recommendation/critics about books what I read .
AAAANDD Translations coming soon! I have toglobalise thispage with english.. but its lot of work:P  

No comments:

Post a Comment