Sep 12, 2013

6szo6 az harminckattő.. miért ne érjünk haza estefelé :D

igen,  jól látja mindenki a hátteret,az ott No.6 :

Mai baromságunk ez lesz: miért kellett yaoivá tenni egy tökjó scifi sztorit? Mármint, nekem így is tetszett, mert semmi ellenvetésem az ilyen témáknak, de eleinte nagyon furcsálltam ezt a részét a történetnek. Összességében az egyik legjobban elkészített anime, nekem mindene tetszett, a grafikájától kezdve a zenéig, a történet pedig egyedi és nagyon odavág. Még akkor láttam először, miközben kijött (így a legélvezetesebb nézni, nem két nap alatt lezavarni egy teljes történetet, meg így tovább tart az élmény). Én igazából mindenkinek ajánlom, aki szeretne egy lightos, eseménydús science-fictiont. 10/10!

Igazából ki szerettem volna fejteni ezt a meleg bekavarodást a dologból, de túlfáradt vagyok ilyenekhez, úgyhogy elnapolom. Holnap a melegkultúráról fogunk beszélni. Ez egy tömegeket megosztó dolog, de szerintem egyáltalán nem tabu, sőt, azoknak, akik utálják őket, talán jobb ha megnézik egy másik perspektívából is. És idézni fogok egy beszélgetést egy meleg ismerősömmel erről a témáról, ami tényleg lerombolhat minden hülye tévképzetet és sztereotípiát. 
(össze kell szednem a témára egy korrekt anyagot, mert ezt nem lehet elhamarkodottan,mert megvernek:X de komolyan... )

Jah és elméletileg ráveszem magam,hogy Star Trek kritikát hozzak, de az meg teljesen más kategória, de senkintemzavar:D A lényeg hogy lesz valami.

No comments:

Post a Comment