Sep 6, 2013

fáradás...

Naszóval, az új háttérkép mint mindig kezdésnek:

Aztán egykis ihletet kaptam Szefitől, nem tudom hányan ismerik, de most majd fogják, mert kirakom egy videoját, ami elég elgondolkodtató:  http://www.youtube.com/watch?v=GCkDF3o9uD4

Most túl fáradt vagyok bármi értelmeset hozzászólni,, úgyhogy esetleg holnap. Tudom, hogy ez nem egy olyan oldal, ahol a napi baromságokat írom le, de most nem hagyhatom ki,hogy meg ne osszam az általános szokásainkat:
1. Ha Muffinnal (nyál) együtt utazunk haza azt mindig megelőzi egy csomag gumicukor vásárlása. Tudniillik, nem szívlelem a túlzott alkoholfogyasztást, pláne azt a hülye kifogást nem, hogy azért iszom, mert jól érzem tőle magam. Baromság! A fiatalság azért iszik, mert az nekik menő-.- gyökerek! Nem kell itt inni meg füvezni, szerezni kell olyan barátokat, akikkel kellőképpen jól érzed magad ahhoz, hogy síkhülyére redukáld magad a társaságukban. ÉÉÉÉÉÉÉÉS ennek nálunk elengedhetetlen kellék a gumimaci (a piros gumimaci az Heromaci, de az egy külön történet). Igazából csak azért gumimaci, mert egyszer Sherlockkal utaztunk haza kedden, és kegyetlenül le voltunk  fáradva, nálam meg volt egy csomaggal, és a hazaúton annyi fájdalmas baromságot hoztunk össze, hogy hagyománnyá vált. 
>Tulajdonképpen a gumimaci arra szolgál,hogy legyen mire fogi, hogy hülyék vagyunk.<

A további hagyományainkat leírom, ha lesz kedvem és látok majd bármi mást a foltokon kívül :P

No comments:

Post a Comment