Sep 11, 2013

SNK halálos titáninvázió, együnk embert!

AZ új őrülethez én is sikeresen felzárkóztam, és elkezdtem nézni a Shingeki no Kyojin-t (Attack on titan). Eleinte szkeptikus voltam vele kapcsolatba, de már 22.résznél tartok (eddig van kint) és igen élvezetes. A grafikája hagy némi kívánnivalót maga után, de ettől eltekintve a szédületes mozgások, tökéletes koreográfiák mekkája. Egyes titánok viccesek, mégis halálosak, mások aranyosak, maga a faj szórakoztató. Maga a történet eleinte elég zavarosnak tűnt, de a végére csak kikerekedett a dolog és teljesen élvezhető animévé fejlődött. Azt viszont még nem sikerült kideríteni, hogy hogy lesz ebből 25 rész, mert a 22. részben annyira kevés információval rendelkezünk még az összképről, hogy elképzelhetetlen ilyen rövid időintervallumba besűríteni egy ennyire komplex történetet. Mindenesetre reménykedem a hosszabbításban, mert nem ártana még kifejteniük néhány dolgot. Ha mégis bele fog féri a tervezett 25 részbe, akkor azért imádkozhatunk, hogy ne csapják össze az egészet és tűl se pörögjön, mert az elrontaná az eddig tökéletes tempóban hullámtó cselekményt.
Először félve néztem bele, mert túl felkapott volt, és úgy gondoltam, megint valami ócska sablon, ami csak a vak tömegeknek tetszik. 3 rész után tiszta volt, hogy miért örvend ekkora népszerűségnek. Olyan középkori feelingje van, de mégis modern és akciódús, emellett az alaptörténetet sem hanyagolja el.
Nem a kedvencem ez a műfaj, de mindent összevetve 10/8. Tetszett:D

De mi volt az a két rész chibishow a végén?:D Sírtam a röhögéstől, ahogy saját magát figurázza ki a sorozat. Kimondottan feldobta az összképet, mert a legletargikusabb részeknél adták ki ezeket, így nem szontyolodott el a néző, még akkor sem, ha a kedvenc karakterei épp meg lettek éve.

No comments:

Post a Comment