Aug 29, 2013

pikcsör and stuff

Tudom, hogy a tegnapi steampunkháttér kevés ideig volt fent ,de folytatom tisztelgésem a következővel:

And  stuff:
Naigen, egy ajánlóval nyitnék. Nem vagyok valami nagy maganolvasó, nincs is rá sok időm, de ha van, akkor angolul elkapok egy-két újabb művet. Most nyáron szerencsém volt ellátogatni MondoConra, ahol beszereztem egy Dogs  című mangát. Aki szereti azokat a tipikus utcai bandákról szóló filmeket - meg úgy általában mindent, ami ebbe az akció műfajba tartozik- annak tudom ajánlani. Az a gáz, hogy drága volt, és sok kötetes, de szerintem meg fogom szerezni a további köteteket is. Ebben a mangában többek szerint megtalálható vagyok. A teljes karakterem (kül-belsőre is) Badou (a vörös) formájában. Gondolkodtam, hogy cosplay keretében megvalósítom, de annyi cp tervünk van már, hogy maximum életben alakíthatom őt. Azaz magamat. Azaz.. áh hagyjuk:D >Megjegyzés: Kell egy szemtapasz, mert az menő<
Valamint még két éve vettem egy mangát: Black Lagoon, ezt nagyobb népszerűségnek örvend. Nos ebből csak az első kötet van meg, de amióta vettem teljes piaczár. Nem tudja valaki, hogy hol lehet beszerezni a 2. 3. 4. köteteket? Angolul fut még, de egyszerűen nem veszem rá magam az internetes elolvasásra, se az anime megnézésére.  

És az ajánlások után még egy kis baromsággal szolgálok: nagyelviekben ma délután feltöltésre kerülnek az illusztrációim.Feltéve ha találok elemet a fotómasinába, mert a scanner annyira tönkrevágja a képminőséget, hogy az már fáj a kis szívemnek. Ritkán van, hogy tetszik a saját munkám,de kivételesen jó állapotú képek sikerültek. Minimális korrigálás még igényeltetik... A lényeg, hogy nemsokááááára.
 Jah és még valami: fotókollekciókat is ki fogok adni, ezek láthatóak lesznek deviantarton és néhány jobb minőségű kép itt is.  A nyári kollekció modell hiányában egyelőre elmaradt, de ha még szeptemberben lesz jó idő, akkor valószínűleg pótolni fogom. Az őszi kollekció már le van vajazva, de az alany megszökött a fővárosba. Őt még le kell majd vadásznom, de ez feltehetően nem lesz gond, sőt! A téli kollekcióra is elő van egyezve egy modellem, de azzal még nem szaladok előre. 

Egy kérdés: olvassa ezt a blogot egyáltalán valaki? Nem hiszem... De legalább van egy "naptáram" az interneten :D 
De ha mégis netán valamikor valaki feltéved ide és megakad a tekintete a történeteken, amiket módszeresen  felpakolok ide, azt kérem hogy egy rövid kritikával illessen már meg plíz! Kritika mindenkinek kell, és én kivételesen jól viselem. De semmivisszajelzés nélkül nem fogom tudni, hogy mi tetszik a közönségnek. Mármint, a történeteim többségét kiadásra szándékozom bocsájtani a közeljövőben. Az egy dolog, ha a kiadó visszadobja, de amíg nem tudom, mit gondolnak róla az emberlények, addig nem igazán tudom milyen irányba fejlődjek. Mert valljuk be, van még hová fejlődni! 

No comments:

Post a Comment